Govorice

Teorija zarote: Meghan v resnici sploh ni noseča

Sonči Nered Čebašek
10. 11. 2018, 07.57
Posodobljeno: 10. 11. 2018, 08.02
Deli članek:

Sliši se neverjetno, a ko se do obisti prečeše vsa dejstva, ki naj bi pričala o tem, da vojvodinja Sussekška v resnici ni noseča, se tudi namišljena nosečnost zazdi povsem mogoča.

Profimedia
Meghan v Avstraliji pred 15 dnevi v obleki.

Odkar so iz Kensingtonske palače sporoči, da prestolonaslednik princ Harry in njegova soproga pričakujeta dojenčka, je to glavna novica vseh medijev, ki spremljajo dogajanje v kraljevih družinah. Bodoča mamica je v zadnjih nekaj mesecih največkrat fotografirana ženska, pod drobnogledom medijev pa je vsak njen gib telesa, obrazna mimika, izbori oblačil …

Napačna razlaga

In zdaj so se ostra očesa zapičila v roke vojvodinje Sussekške, ki ves čas objemajo zaobljeni trebušček. Splošno uveljavljeno mnenje med ljudmi je, da je gladenje bitjeca v trebuščku izrazit znak ljubeče matere, ki želi svojemu dojenčku vse najlepše in tako že vzpostavlja vez z njim. No, pri Meghan Markle je teorija po novem drugačna: trebušček si ves čas drži zato, ker je umeten in se boji, da bi ji zdrsnil izpod oblačil.

Profimedia
Meghan v Avstralji pred 13 dnevi v hlačah.

Ameriški mediji so kot fotodokaz za svoja predvidevanja objavili fotografije z nedavne šestnajstdnevne turneje kraljevskega para po Avstraliji, Novi Zelandiji, Fidžiju in Tongi, s katerih je razvidno, da ima Meghan v oblekah kar precej velik nosečniški trebušček, ki pa čudežno izpuhti, ko ima na sebi hlače.

Prepričljivo

Ameriški mediji so v zagovor teorije o nadomestni materi navedli še dva dokaza.

To, kar so najprej izbrskali v svoj prid, je pogodba, ki jo je Meghan Markle sklenila pred poroko s svojim prvim možem Trevorjem Engelsonom leta 2011, ko se je ona že prebijala v igralskih krogih. Kot je za MailOnline razkrila njena nekdanja prijateljica, se je Meghan bala odvečnih kilogramov, ki bi ji jih lahko pustila nosečnost. Zato je od takratnega moža zahtevala, da ji omogoči določene ugodnosti. Da bi si povrnila želeno postavo, bi ji moral Engelson zagotoviti osebnega trenerja in nutricionista, plačevati pa bi moral tudi varuško. Drugi razlog, da je teorijo o nadomestni materi res mogoče potrditi, pa je okolje, iz katerega Meghan prihaja. V filmskem svetu čez lužo namreč še zdaleč ni nenavadno, da si pari, v katerih je soproga igralka, izberejo nadomestno mater zaradi kariere, ki je ob nosečnosti v zastoju najprej zaradi trebuščka, nato pa zaradi vzpostavljanja postave v stanje pred nosečnostjo, kar vsem seveda niti ne uspe.

Zakaj bi Meghan zdaj, ko je vojvodinja, ubrala to pot in ji pred nogami leži neznansko bogastvo in doživljenjska kraljevska oskrba, seveda ne zna razložiti nihče.