O razsipnem življenjskem slogu družine Todorić je bilo zapisano že veliko. Z vrnitvijo Ivice Todorića, padlega tajkuna, na Hrvaško in v zapor Rementinec, pa je veliko pozornost  - znova - vzbudila njegova žena, Vesna

Vesna je pripotovala skupaj z možem, na letalu pa je bilo tudi nekaj novinarjev. In Vesna se je eni od novinark pritožila o krivici, ki se godi možu, zavrnila govorice o bogastvu družine Todorić ("oh, nehajte že s tem bogastvom") in se pritožila, da je zaradi moža "morala živeti v Londonu" in da je tam živela "bedno".

Screenshot from 2018-11-08 11-09-18
https://store.miumiu.com
Športni copati so na voljo za "že" 590 evrov.

No, in vse to je Todorićeva žena povedala medtem, ko je na nogah nosila športne copate priznane modne znamke MiuMiu. V italijanski spletni trgovini MiuMiu smo športne copate iz najnovejše kolekcije našli "že" po ceni 590 evrov, medtem ko hrvaški mediji poročajo, da stanejo 640 evrov. Mimogrede: povprečna bruto mesečna plača na Hrvaškem je januarja 2018 znašala 803 evra, kažejo podatki spletne strani Izvozno okno.

Vesna je za RTL dejala,m da ne ve, o kakšnem bogastvu govorijo ljudje, saj da je vse "od podjetja". Zaradi obutve, ki presega mesečno plačo mariskaterega hrvaškega delavca, pa je na twitterju Vesna že "znana" kot #MiuMiuVesna.