Najboljša prijateljica

Je John Travolta gej? Ona že ve

R.T.
17. 9. 2018, 11.03
Posodobljeno: 17. 9. 2018, 11.09
Deli članek:

Govorice krožijo že nekaj časa. Jim bo to naredilo konec?

Profimedia
Zaljubila sta se med snemanjem filma Glej, kdo se oglaša.

Kirstie Alley in John Travolta sta bila zvezdi filma Glej, kdo se oglaša iz leta 1989. Če lahko kdo naslovi govorice o igralčevi spolni usmerjenosti, potem je to ona. Misli torej, da je Travolta, gej? "Ne. Poznam ga precej dobro – poznam tudi ljubezen, ..." je dejala za britanski The Sun.

Profimedia
Kirstie Alley se je pojavila v zvezdniški edijici britanskega Big Brotherja.

Travolta se je leta 1991 poročil s Kelly Preston. Alleyjeva je tudi z njo v prijateljskih odnosih.

Vlogo odigrala tudi scientologija

Ameriška igralca sta se na snemanju omenjenega filma skoraj zapletla v afero, je razkrila. Kakor tudi, da bi se ta gotovo zgodila, če ne bi bila odločena, da ostane zvesta svojemu tedanjemu možu Parkerju Stevensonu. "Bil je potencial za poroko. Skoraj sem zbežala in se poročila z Johnom," je dejala o svojem scientološkem kolegu. "Ljubila sem ga in ga še ljubim. Če ne bi bila poročena, bi se poročila z njim. Pa še v letalu bi bila!" – Travolta namreč ima svoje letalo.

"John bi se strinjal, da je bilo obojestransko, da sva se zaljubila drug v drugega. To je bila ena najtežjih odločitev, ker sem bila noro zaljubljena vanj – skupaj sva se zabavala in bila zabavna. Odnos ni bil seksualen, ker nisem hotela prevarati svojega moža. Vseeno mislim, da so, kar se tiče varanja, nekatere stvari hujše od seksualnih."

Igralka se je od moža ločila leta 1997, s Travolto pa sta danes najboljša prijatelja – zahvaljujoč tudi scientologiji.