Brez sramu

Priimek Markle bosta izkoristila do konca

Sonči Nered Čebašek
20. 8. 2018, 07.03
Posodobljeno: 20. 8. 2018, 07.56
Deli članek:

Polsestra žene britanskega prestolonaslednika princa Harryja Meghan Markle Samantha in njun oče Thomas sta sorodnika, kakšnih si zagotovo ne bi želel prav noben človek.

Profimedia
Zaradi sestrine zveze s princem si je njena polsestra celo spremenila ime.

Z udrihanjem po svoji polsestri je Samantha začela skoraj hkrati, ko se je razvedelo, da je Meghan postala prinčevo dekle.

Da so njeni načrti, da se z Meghan okoristi, dolgoročni, je postalo jasno tudi po tem, ko si je malodane čez noč priimek Grant, ki ga je dobila po možu, zamenjala s svojim dekliškim Markle.

Profimedia
Thomas Markle je po novem lastnik modne znamke Markle.

KAČA STUPENJAČA

Čeprav polsestri nista imeli stikov že več kot desetletje, je Samantho (53) njun hladen odnos začel menda zelo motiti. Meghan je očitala, da je naduta in da se ji zdi njena družina premalo vredna v igri, v kateri se bo nosila visoko – kar je menda načrtovala vse svoje življenje. Zatrdila je tudi, da v Harryja vsekakor ni zaljubljena, da je on le orodje v uresničevanju njenega načrta, da se prebije v visoko družbo.

Ker se Meghan na sestrino klevetanje ni odzvala, je Samantha napadla še princa. »Harry je naiven, ker si je izbral žensko, ki tako arogantno ravna s svojo družino. Harry, nehaj nositi Meghanin modrček in končno spet obleči svoje hlače!« je dejala.

A tudi na te besede z dvora ni bilo odziva, zato je ubrala drugačne strune: prijavila se je v resničnosti šov, vzpostavila pa je še stik z očetom, ki je bil takoj močno naklonjen sodelovanju.

NAPAD V DVOJE

Thomas Markle (74) je bil že, odkar je javnost izvedela zanj, za medije velika uganka. V svojem siromašnem domu ob mehiški obali je živel samotarsko življenje, fotografi so ga lahko ujeli le, ko je šel v bližnje mestece Rosarita po nakupih.

A potem se je zgodba na hitro zasukala: za denar je najprej spregovoril o svoji hčerki, potem pa se je že dogovoril, da ga bodo paparaci »ujeli« med pomerjanjem obleke, ki naj bi jo nosil, ko bo svojo hčer pospremil pred oltar. Kaj hitro se je razvedelo, da so bile fotografije posnete zelo načrtovano, za poziranje pa je Thomas v žep pospravil skoraj sto tisoč dolarjev. Takoj po razkritju afere je imel Thomas menda srčni infarkt in nujno operacijo, zaradi česar je odpovedal udeležbo na hčerkini poroki.

Pred nekaj dnevi je v javnost pricurljala informacija, da je očeta k sodelovanju s fotografi nagovorila starejša hči, ki pa je medijem včeraj sporočila tudi čisto svežo novico.

»Moj oče je zaradi nespoštljivega odnosa Meghan do njega in vse družine zelo strt, da si zamoti žalostne misli, mu lahko pomaga edino delo. Poslovno priložnost je našel v izdelovanju linije moških oblačil, ki imajo tudi že ime: Markle seveda.«