KRALJEVI DVOR

Mama Meghan Markle zapušča Los Angeles

Sonči Nered Čebašek
18. 8. 2018, 08.00
Deli članek:

Prihodnji mesec, ko bo mama vojvodinje Sussekške Doria Ragland praznovala svoj 62. rojstni dan, slavje ne bo potekalo v Kaliforniji, temveč v njeni novi domovini – v Veliki Britaniji.

Reuters
Doria Ragland na hčerkini poroki letos maja.

Špekulacije, da se bo Doria morda preselila k hčerki v London, so se začele že letos spomladi.

Takrat je vse svoje prijatelje šokirala, ko je dala odpoved v službi, ki jo je ljubila.

 Možnosti

Doria je dolga leta kot diplomirana socialna delavka službovala v ustanovi za duševno zdravje ljudi Didi Hirsch v Los Angelesu, kjer se je ukvarjala predvsem s starejšimi ljudmi. Sodelavci so jo cenili, pacienti pa so jo oboževali. Naklonjenost je bila obojestranska, saj je je Doria rada povedala, da svojo službo ljubi.

Takrat so se v medijih pojavila namigovanja, da se bo verjetno preselila h hčerki v London, saj bi druga drugo zaradi velikanske razdalje in s tem majhnih možnosti za pogoste obiske sicer preveč pogrešali.

Ena izmed možnosti, ki je bila omenjana, je bila tudi, da se bo posvetila zgolj inštruiranju joge, ki je tako kot skrb za ljudi njeno zelo ljubo opravilo.

Za najverjetnejšo pa je na koncu obveljala zasebna klinika za duševno prizadete ljudi, ki bi si jo z denarjem hčerkinega moža, princa Harryja, seveda lahko omislila.

Profimedia
Doria Ragland

 Prtljaga pripravljena

Zdaj pa je jasno, da se Doria seli čez lužo. Svojo rojstno hišo na Park-Windsor Hills v Los Angelesu, ki jo je leta 2011 podedovala od svojega očeta in od takrat tam živela, je namreč oddala v najem.

Kje bo v Londonu živela, se še ni razvedelo, so pa viri z dvora izdali medijem, da jo vsa kraljeva družina zelo težko pričakuje in se iskreno veseli njenega prihoda, saj je s svojo sproščenostjo in dostojanstvenostjo na poroki svoje hčerke očarala prav vse. Še posebej ji je naklonjena kraljica, s katero ju druži velika ljubezen do živali. Odkar je princ Phillip slabega zdravja in ji je umrlo kar nekaj prijateljic, pa je kraljica tudi precej osamljena. Družba prijetne Dorie bo zato toliko bolj dobrodošla.