Zagrenjen

Oče izpustil tudi prvo poroko Meghan Markle – od otrok pričakoval denar, dobil pa nič

J.P.
16. 8. 2018, 09.24
Posodobljeno: 16. 8. 2018, 09.29
Deli članek:

Oče je vedno bolj zagrenjen. Zdi se mu, da so ga pustili na cedilu.

Profimedia
Thomas od otrok ni dobil niti beliča odkar je upokojen.

Ko je še služil denar, je Thomas Markle podpiral vse svoje otroke. Bil naj bi radodaren, piše Mirror. Zdaj je on tisti, ki potrebuje pomoč. O Meghan, Samanthi in Thomasu mlajšemu pa ne duha ne sluha.

Računal, da mu bodo na stara leta pomagali

Thomas je pričakoval, da mu bodo trud, ko se bo upokojil, poplačali. Zaenkrat še ni videl niti beliča. Dejstvo, da je britanska kraljeva družina sprejela Meghanino mater Dorio Ragland, je na ogenj le še prililo olja. Doria je bila namreč edina članica nevestine družine, ki je bila prisotna na kraljevi poroki – govori se celo, da se bo preselila v Veliko Britanijo, da bi bila bližje hčerki. Menda že naslednji mesec, ko bo dopolnila 62 let.

Profimedia
Meghan Markle v avtu z mamo Dorio Ragland

Denar naj bi torej prvotno bil jabolko spora med 74-letnim Thomasom in njegovimi otroki, potem ko se je pred sedmimi leti upokojil. Da je temu morda res tako, kaže dejstvo, da ga ni bilo na poroki med Meghan in filmskim producentom Trevorjem Engelsonom na Jamajki leta 2011. To je bil njen prvi zakon.

Ločitev

Vse se torej ni začelo s princem Harryjem. MailOnline je tako prejšnji teden poročal, da imata oče in hčerka težave že kar nekaj časa, ter namignil, da očetovo obnašanje pove veliko o tem, zakaj sta se z Dorio sploh ločila.