Kriv zaplet z Milanom?

Adijo, Severina: brez napovedi se je umaknila

R.T.
18. 6. 2018, 19.55
Deli članek:

Hrvaške zvezdnice, ki je veliko časa in energije vložila v izgradnjo svoje medijske prepoznavnosti, na instagramu ne bodo več mogli spremljati vsi, ampak le izbranci.

Arhiv Reporterja
Severina

Hrvaška pop zvezdnica Severina je vrsto let gradila svojo medijsko prepoznavnost, med drugim tudi s pomočjo objav na družbenem omrežju instagram. S sledilci je delila službene in zasebne trenutke.

V zadnjem času med objavami ni bilo več zaslediti Severininega sinčka Aleksandra, ki ga je rodila v zakonu s srbskim podjetnikom Milanom Popovićem. Popović ji je namreč očital, da za namen promocije izrablja njunega sina in ni želel, da se njegove fotografije pojavljajo vsepovsod. Severina in Milan okoli sinčka že dolga leta bijeta sodno bitko. Marca letos je Severina izbrisala vse fotografije na instagramu, na katerih je bil upodobljen mali Aleksander. 

Zdaj pa je brez napovedi Severina zaklenila dostop do svojega instagram profila. Na instagramu je spremlja 777.000 ljudi, njene objave pa lahko zdaj vidijo le njeni obstoječi sledilci in ljudje, katerih zahtevo za spremljanje profila pevka odobri. 

instagram
Svoj profil je zaprla.

Zaenkrat ni jasno, ali se je Severina odločila, da zapre instagram profil z več kot 1500 objavami zaradi sodne bitke, ki jo bijeta z Milanom.