Nenadna smrt

Tragedija: umrla hči priljubljenega ameriškega smučarja

K.M.
12. 6. 2018, 07.22
Posodobljeno: 12. 6. 2018, 09.19
Deli članek:

Ameriški smučar Bode Miller in njegova žena sta s svojimi sledilci na družbenih omrežjih delila tragično novico.

Reuters

Nesreča ne počiva. Eden izmed najbolj uspešnih ameriških smučarjev, ki je še vedno zelo priljubljen tudi v Sloveniji, Bode Miller, je z oboževalci, prijatelji in sledilci delil tragično novico o nenadni smrti svoje 19-mesečne hčere Emmy. Po poročanju ameriških medijev naj bi ta umrla zaradi utopitve, več podrobnosti pa zaenkrat še ni znanih. 

"Sva popolnoma uničena. Najina deklica, Emmy, je včeraj umrla," je v ponedeljek pozno zvečer na instagramu zapisal Miller. "Nikoli v milijonih let si nisva predstavljala, da bova doživela takšno bolečino. Njena ljubezen, njena luč, duh ne bodo nikoli pozabljeni. Najina deklica je ljubila življenje in ga do popolnosti včeraj izživela. Najina družina spoštljivo prosi za zasebnost teh težkih časih," je še dodal. Ob tem pa delil številne fotografije deklice. 

Profimedia
Bode Miller in Morgan Beck s hčerjo Emmy.

Ameriški medij TMZ zaenkrat poroča, da naj bi prišlo do utopitve v sosedovem bazenu. Kljub temu, da so bili reševalci hitro na mestu nesreče, pa deklici niso mogli več pomagati. Drugih informacij pa zaradi preiskave uradna policija ne želi dejati. 

Bode Miller ima sicer še tri otroke. V dveh razmerjih sta se mu rodila hči Dace in sin Nata. Z ženo Morgan pa imata še sina Nasha, v oktobru pa pričakujeta še enega otroka.  

Na tragično novico so se že odzvali številni Millerjevi smučarski kolegi. Lindsey Vonn je pod objavo samo zapisala: "Zelo mi je žal."