Zamenjava

Lepi aristokrat je obnorel Britanke

Sonči Nered Čebašek/Novice Svet24
26. 5. 2018, 14.00
Deli članek:

Seksi sorodnik princa Harryja je bil na kraljevi poroki ves čas v središču pozornosti.

Profimedia
Še pred kratkim so imeli Louisa vsi za malega fantiča.

Po soboti, 19. maja, ko sta si usodni da dahnila britanski princ Harry in Meghan Markle, so na otoku dobili novega najbolj zaželenega samca.

Nihče si niti predstavljal ni, da bo Harry, ki je ta prestol zasedal skoraj desetletje, tako hitro dobil naslednika.

14. marca je lepi Louis dopolnil rosnih 24 let, njegov status pa je idealen: samski.

Med svati se je namreč pojavil mladenič, ki je s svojo postavnostjo osupnil. In kdo je torej lepotec, za katerim so se obračale skoraj vse oči nežnejšega spola?

DRUŽINSKI ČLAN

Mladenič je sicer redni gost vseh kraljevih dogodkov, a se ga je doslej vedno dojemalo le kot fantiča, zdaj pa je na plan prišla tudi njegova moškost.

24-letni Louis Spencer je sicer nečak pokojne princese Diane, sin njenega brata grofa Charlesa Spencerja in njegove nekdanje soproge, Victorie Aitken. Sicer ima kar štiri sestre, na poroki pa sta ga spremljali dve, Kitty in Eliza. Obe sestri pa sta šli gostjam na poroki menda precej v nos, ker sta nad mlajšim bratom pokroviteljsko bdeli kot skrbni koklji in s tem preprečevali, da bi se mladenke lahko vsaj malo posončile v njegovem siju.

IZKAZNICA

Polni naziv mladeniča je Louis Spencer, vikont Althorp, študiral je na univerzi v Edinburghu, odraščal pa je v Cape Townu in trenutno ni v zvezi.

DRUŽBENI UDAR

Na družbenih omrežjih je med ženskami seveda završalo od vzhičenosti, ker so našle novega pripadnika kraljevega dvora, ki bo zdaj lahko lomil srca. »Naj me nekdo spozna s Harryjevim bratrancem, mislim, da sem pripravljena na poroko«, »Louis Spencer, živijooooo«, »Če kdo od mojih prijateljev pozna Harryjevega bratranca, bi bil zdaj pravi čas, da mi uredi zmenek na slepo z njim,« so le nekateri izmed mnogo komentarjev, ki so laskali mlademu Spencerju.