Poredna igralka

FOTO: O čem sanja razgaljena Tina Gorenjak?

T.P. / Novice Svet24
26. 3. 2018, 19.30
Deli članek:

Petinštiridesetletna igralka, ki v humoristični seriji Dragi sosedje igra mamo 16-letnega sina Nika Suzano Hrušovar, ima postavo, ki ji jo lahko zavidajo tudi pol mlajše predstavnice nežnejšega spola.

Planet TV
Gorenjakova tudi v seriji Dragi sosedje upodablja lepotico, ki svoja leta odlično skriva.

Da je res tako, je Tina znova spomnila s fotografijo v kopalkah, ki jo je objavila na Facebooku. 

Lepotica ima 18-letno hčerko Nino Barbaro, o tem, ali ima partnerja, pa skrivnostno molči. 

»Moja velika želja po končanem napornem snemanju Dragih sosedov. Morje in sonce in brezskrbnost ... Sanja se mi o tebi – draga moja Kostarika,« je posnetek v svet pospremila igralka in tako namignila, kam jo bo mahnila v kratkem. Njeni najbolj goreči oboževalci zdaj verjetno že komaj čakajo, da jih bo razveselila z novimi fotografijami iz te srednjeameriške države.

Tina velja za eno najbolj seksapilnih Slovenk, razlog za takšen videz pa pripisuje pravilni prehrani in fizični vadbi. »Pravzaprav ne počnem nič kaj dosti. Rada jem, rada kuham, res pa je, da imam rada dobro in zdravo hrano. Na snemanju se vsi čudijo, kako veliko jem. Edino, kar počnem, je to, da vsak dan meditiram in izvajam tibetanske vaje. Za svežino in mladostni videz obraza pa prisegam na teenlifting – popolnoma neinvaziven tretma za krepitev obraznih mišic,« je zvezdnica nedavno razkrila za portal njena.si.