Prazniki

Pri glasbenici je glavni dobri mož Miklavž

T.P.
22. 12. 2017, 21.40
Deli članek:

Decembrske praznike bo Anja Istenič preživela v krogu svojih najbližjih.

osebni arhiv
Podpis Anja je naredila priredbo pesmi Whitney Houston – I Will Always Love You. Glede tega, kdo je njen izbranec, ki ga bo ljubila za vedno, in ali ga sploh ima, pa ostaja skrivnostna.

Mlada pevka in violinistka tudi v veselem decembru ne počiva. Nedavno je objavila priredbo še vedno izredno priljubljene pesmi Whitney Houston – I Will Always Love You, zanjo pa je posnela tudi videospot. Na snemanju pa ni šlo vse gladko.

»Ker se je vse to dogajalo v času Miklavža, sumim, da so nam ponagajali parkeljni, saj se je snemalcu in montažerju spota Lenartu Kobalu nekaj dni pred premiero pokvaril računalnik, zato je letos Miklavž k meni prišel z manjšo zamudo,« nam je razkrila Anja.

Glasbenico do konca leta čaka še nekaj nastopov, praznike pa bo preživela v krogu svojih najbližjih. Glavni dobri mož jih je sicer že obiskal, pričakujejo pa še Božička. Ta jih običajno obdari z malenkostmi, ki jih resnično potrebujejo za vsak dan in jim veliko pomenijo. Več kot vse materialne stvari pa Anji pomeni to, da se ob tem času zbere vsa družina. Skupaj postavijo tudi smrečico, nekaj dni pred božičem pa tudi jaslice, ob čemer poslušajo božične pesmi, zraven pa tudi kaj zapojejo. Seveda ne gre brez prazničnih dobrot. Miza se pri njih za božič in silvestrovo šibi od hrane (za večerjo je obvezno ocvrto meso, praženo zelje in pražen krompir) in pijače. Posladkajo pa se z domačimi piškoti in različnim drugim pecivom ter potico, ki jo prinese teta.