Zvezde plešejo

Razkrivamo: Gordana, Arnej in Miha bodo plesali

Nejc Simšič
18. 12. 2017, 14.35
Posodobljeno: 18. 12. 2017, 15.00
Deli članek:

Devetim izkušenim plesalcem prve sezone Zvezde plešejo se bodo pridružili Gordana Grandošek Whiddon, Arnej Ivkovič in Miha Vodičar. Treh starih plesalcev pa ne bo več.

Pop TV
"Komaj čakamo, da spomladi zaplešemo v šovu Zvezde plešejo!"

Gordana, Miha in Arnej bodo v oddaji Zvezde plešejo zamenjali Nejka Petra Levaka, Lejno Karić Lubarda in Jerneja Brenholca, ki jih v drugi sezoni plesnega šova ne bo več.

Dolgonoga Gordana bo zagotovo paša za oči za vse moške, za žensko občinstvo pa bosta poskrbela Miha in Arnej, ki prinašata svež veter.

SVETOVNO ZNANA PLESALKA 

Gordana Grandošek Whiddon velja za eno najbolj priznanih profesionalnih plesalk in koreografinj na svetu. Skupaj z možem Trentom Whiddonom sta producenta lastnega muzikala Le Hotel in šova Satisfaction on a dance floor. Trinajst let je plesala v mednarodno priznanem šovu Burn the Floor, s katerim so dobesedno preplesali svet, saj so plesali od Japonske do newyorškega Broadwaya, kjer je Gordana plesala kot edina Slovenka. Plesna scena šova Zvezde plešejo ji tako ni tuja, saj je že plesala v skupnih točkah britanske različice.

Pop TV
Gordana

MLAD TALENT

Plesni koraki Arneja Ivkoviča segajo v zgodnje otroštvo, ko je v majhni skupini iz vrtca nastopal po velikih odrih. Svojo plesno kariero je začel leta 2005 v show danceu, kjer je kot otrok precej izstopal, svojo kariero pa je nadaljeval v latinskoameriških in standardnih plesih. Je prejemnik priznanja za športnika leta 2012 in 2016.

Pop TV
Arnej

SVETOVNI PRVAK

Miha Vodičar velja za enega najuspešnejših slovenskih plesalcev in se lahko pohvali z dvema nazivoma svetovnega prvaka v 10 plesih v letih 2014 in 2015. Poleg osvojenega svetovnega trona je pokoril evropski plesni svet in zmagal v svetovnem pokalu. Miha je tudi večkratni državni prvak, v njegovi vitrini pa se sveti tudi Bloudkova plaketa.

Pop TV
Plesišče je Mihov drugi dom že od sedmega leta, trenutno pa deluje tudi kot mentor in koreograf.