TRENDSETERKA

Navdušila je z zelo zanimivo pričesko!

Nejc Simšič
4. 6. 2017, 21.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Prva dama španske kraljeve družine si je z nenavadno pričesko le še utrdila status ene enajvečjih modnih ikon med svetovnimi kraljicami.

Profimedia
Španska kraljica Letizia vedno znova poskrbi, da so vse oči uprte vanjo.

Španska kraljica Letizia je znova navdušila svoje oboževalce, ko se je na nedavnem kraljevem sprejemu v Madridu pojavila z zelo zanimivo pričesko. V družbi soproga, kralja Felipeja šestega, je pritegnila pozornost vseh z čopom, oblikovanim v balončke.

»Štiriinštiridesetletna kraljica je čop nekajkrat vmes spela z elastikami in ustvarila videz balončkov. Fenomenalno! Eni pravijo, da je pričeska bizarna, jaz pa pravim, bravo, kraljica!« je na družbenih omrežjih zapisala urednica španske edicije največje modne revije, ki je še dodala, da bo prav takšna pričeska hit letošnjega poletja.

Profimedia
To je novi trend poletja - čop v obliki balončkov.

Sicer pa španska kraljica ni navdušila samo z zanimivo pričesko, mama dveh otrok je namreč blestela tudi v prečudoviti sivi volneni kreaciji z zvezidcami, piko na i pa je postavila s črtastimi sandali in šminko, ki jo je naredila še popolnejšo. »Resnično je bila videti kot velika svetovna superzvezda!«

Odzivi njenih oboževalcev po vsem svetu so torej neverjetno pozitivni, navsezadnje kraljico častijo tudi kot veliko modno ikono, ki nikoli ne razočara s svojim stilom.