Ulov

Ženin sanjski še bolj kot nevesta

S.N.
20. 5. 2017, 11.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Resda je Pippa svakinja princa Williama, lepotica in elegantna dama ter temu primerno ljubljenka medijev. Vendar presežnikov tudi za njenega srčnega izbranca ne zmanjka.

Profimedia
Lep in uspešen investicijski bankir Matthews ima najvišjo mogočo izobrazbo. Šolal se je v istih uglednih ustanovah kot princa William in Harry.

Pred današnjo poroko sta pod drobnogledom tako nevesta kot ženin, 41-letni James Matthews.

In čeprav je do zdaj nekako veljajo, da je Pippa dober ulov zanj, se vse bolj zdi, da je pravzaprav on njena trofeja.

KOT IZ PRAVLJICE

Postavni James ni le šarmanten in negovan gospod, ki nima nobene črne pike škandalov, temveč je tudi izjemno sposoben finančnik, čigar premoženje je ocenjeno na skoraj 50 milijonov evrov.

Da je po družbenem statusu tik pod vrhom, se je pokazalo že pred desetletjem, ko je enkrat in edinkrat (bogsigavedi iz kakšnega razloga) odprl vrata svojega samskega stanovanja – ki je bila v bistvu več kot 10 milijonov vredna palača sredi Londona. In ker James takrat še ni bil tako »razvpit« kot danes, ker bo omožil kraljevo svakinjo, so šle fotografije nekako mimo, so pa v teh dneh spet preplavile medije z utemeljitvijo, da je Matthews res sanjski ulov.

Če upoštevamo še njegov več 100 tisoč evrov vreden zaročni prstan in prošnjo za dovoljenje gospodu Middletonu, ali mu dovoli dvoriti njegovi hčerki Pippi … Hja, res je sanjski tale Matthews.