Paris Jackson

FOTO: To je moški, ki trdi, da je biološki oče hčerke Michaela Jacksona

R.T.
20. 5. 2017, 10.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Za uslugo ga naj bi prosil kar Michael Jackson.

Profimedia
Bila sta dobra prijatelja.

Profimedia
Vloga, s katero je zaslovel.

Danes 58-letni Mark Lester je leta 1968 zaslovel z vlogo v filmu Oliver! Imel je le osem let. Po tistem se je Britanec predajal užitkom in zapravil dobršen del zasluženega denarja - največ za kokain. Imel je 22 let, ko so mu kirurgi s plastično operacijo
rešili načete nosnice. Neizbežen je bilo tudi zdravljenje odvisnosti od drog. Od takrat sta mu razpadli dve zakonski zvezi, ima šest otrok: Lucy (26), Harriet (23), Olivio (22) in Felixa (18), z novo ženo je dobil še dva. Danes je osteopat, ukvarja se tudi z akupunkturo.

Profimedia
Prepričan je, da je Michael Jackson bil aseksualen. Brez pomisleka bi mu zaupal svoje otroke. Na fotografiji sta njegovi hčerki Harriet in Olivia.

Profimedia
Paris naj bi bila še posebej podobna Lesterjevi hčerki Harriet.

V bolj divjih časih njegovega življenja so se Lesterjeve poti prekrižale s tistimi Michaela Jacksona. Postala sta prijatelja. Tako dobra, da je Lester, tako pravi, zanj daroval spermo - Jackson naj bi imel težave s spolnimi odnosi. Še več: na smrt
naj bi se bal žensk. Lester se spominja, da ga je nekoč v hotelski sobi pričakala gola Madonna - Jackson je kriče pobegnil iz sobe.

Jackson naj bi ga torej prosil za pomoč, ker si je želel otrok. A ne le njega. Po Lesterjevih besedah naj bi prosil tudi Macaulayja Culkina, Marlona Branda, Jacka Nicholsona, Urija Gellerja in več ljudi z doktorati.

Lester se je skušal povezati s Jacksonovo hčerko Paris, katere oče naj bi bil, a mu je to preprečila njena mama Debbie Rowe. Sam ni zainteresiran za test očetovstva; Paris tudi ne.