Na službenem obisku

Gorski zdravnik se je spustil v kotlino, oboževalke pripravljene

R.T.
16. 3. 2017, 15.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Po sprehodu po sončni Ljubljani ga zdaj čakajo na parkirišču enega od trgovskih centrov v Šiški. Oboževalke so že zbrane.

Marko Vavpotič / M24.si
Hans Sigl

Se vam zdi, da je na poti do ljubljanske Šiške še večja gneča na cesti kot običajno? Ljubljano je danes svojim obiskom počastil moški, ki se je vpisal v srce številnih mlajših in malo manj mlajših Slovenk, ki spremljajo televizijsko serijo Gorski zdravnik.

Hans Sigl, ki upodablja v nadaljevanki zdravnika, se je na sončni dan že sprehodil po Ljubljani, zdaj pa se je na parkiriščem pred trgovskim centrom v Šiški po poročanju novinarke Sveta24 zbrala že kar nekaj oboževalk, ki so zapolnile približno polovico tamkajšnjega parkirišča in ki željno pričakujejo obisk "zdravnika". Tudi za glasbo je poskrbljeno, saj oboževalce zabava Ansambel Saše Avsenika.  

Sigl se je ob prihodu pozdravljal z oboževalkami, med katerimi je presenetljivo veliko starejših žensk. Pa tudi moških ne manjka. Rokovanje, "selfiji", podpisovanje fotografij, objemi - vse to je priljubljeni doktor delil z oboževalci. Nekateri so zdravniku prinesli tudi cvetje.  

Obisk "gorskega zdravnika" pa odmeva tudi na družbenih omrežjih. Nekateri uporabniki so namreč pustili prosto pot "medicinsko obarvanim" zapisom, nekateri pa so se "tepli po glavi", saj so pozabili, da zna biti v trgovskem centru zaradi "zdravnika" gneča in so se vseeno odpravili po nakupih.