Bleda senca

FOTO: Kaj se dogaja nekdanji seksbombi Piki Božič?

bp
30. 11. 2016, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V 90. letih prejšnjega stoletja je veljala za eno najbolj seksapilnih in nadarjenih mladih pevk, po umiku iz javnega življenja pa je bolj kot ne preprosta mama in žena.

Mediaspeed
Nekoč je Pika Božič veljala za slovensko seksbombo številka ena!

Mediaspeed
Danes živi razkošno, a umirjeno družinsko življenje; spremenila je tudi slog oblačenja.

Skoraj ni moškega, ki v puberteti in adolescenci ne bi sanjaril o kakšni svetovno znani seksi zvezdnici. Pred leti je moško domišljijo najpogosteje burila prsata svetovna zvezdnica, »obalna stražarka« Pamela Anderson, pri nas pa so moški pred več kot petnajstimi leti na polno vzdihovali za pojočo seksbombo Piko Božič, ki je po mnogih aferah v zasebnem življenju sprejela odločitev, da se poslovi od odrov in se posveti izključno materinstvu in gospodinjstvu. Spomnimo, po odmevni Pikini ločitvi od uspešnega hokejista Dejana Kontreca je dama zdaj srečna v razmerju s premožnim poslovnežem, predsednikom uprave Zavarovalnice Triglav Andrejem Slaparjem, s katerim imata tudi hčerkici.

Otroci pred kariero

Pika Božič se je po tretjem porodu bolj ali manj umaknila z družabnega parketa; iz prejšnjega zakona ima še hčerko Liu in sina Taja. A kljub vsemu se Pika še vedno pojavlja v javnosti, ko je to pač nujno potrebno. Naši viri blizu pevke povedo, da s svojimi dolgoletnimi prijateljicami še vedno rada »zažura«, kot zna le ona, še raje pa nazdravlja s kozarci, saj ji zdaj ni treba skrbeti, kje jo bo kdo opazil in kako se mora obnašati, pa čeprav vsakič znova da jasno vedeti, da je ona – nekoč najbolj zaželena pevka in sanjska ženska večine moških. Pika Božič danes živi razkošno, a umirjeno družinsko življenje, ko se uredi, pa je še vedno greha vredna lepotička. »Ja, sem pač spremenila življenjski stil. Če so me nekoč zanimala le ličila in obleke, je danes ravno nasprotno, saj na prvo mesto postavljam izključno družino.«

Mediaspeed
S svojim glasom in stasom je burila moško domišljijo, česar danes niti malo ne pogreša ...

Pika je že nekaj let srečno poročena z uspešnim menedžerjem Andrejem Slaparjem, ki ga podpira na vsakem koraku. Skupaj se pojavljata le na skrbno izbranih dogodkih, pa še takrat se izogibata kameram in fotoaparatom. "Srečna sem in zadovoljna. Uživam v življenju in delam to, kar me veseli," je na kratko komentirala Pika Božič.