PO TRAGEDIJI

Igralka Neda s terase zaradi ljubezni?

R.T.
10. 5. 2016, 19.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Nede Arnerić naj bi osebju v bolnici zaupala, da ne more več živeti zaradi hude moževe bolezni.

Arhiv Svet24
Neda Arnerić je v 50 letih igralske kariere odigrala stotine vlog.

Milorad Meštrović, mož znane srbske igralka Nede Arnerić, ki je v nedeljo med padcem s tretjega nadstropja utrpela hude poškodbe, verjame, da si bo po tragediji njegova žena opomogla. Verjame, da je šlo za nesrečo. Tega sicer Nedine besede, ki naj bi jih po padcu in pred operacijo zaupala anesteziologu, ne potrjujejo. Neda naj bi namreč dejala: "Izmučilo me je to življenje. Ne morem več živeti tako ... Mož je zelo bolan." Nedin mož je priznani kirurg, ki pa se že več let bori s hudo obliko raka.

Priče nedeljskega dogodka pravijo, da je Neda, ki so jo našli na strehi ene od trgovinic s starinami, zaudarjala po alkoholu, menda pa naj bi tudi delovala alkoholizirano. Po padcu je bila pri zavesti in je ječala od bolečin. Zaradi nepojasnjenih okoliščin dogodka so ji odvzeli vzorec krvi, ki ga bodo testirali na droge in alkohol, še poroča srbski portal Alo.   

Pomagal si je z likalno desko

Nedin sosed, A.N., sicer zdravnik, je prvi pomagal igralki, ki je po padcu ležala na pločevinasti strehi. Njeno telo je imobiliziral kar z likalno desko. Sprva sploh ni vedel, da gre za Nedo, prepoznal jo je šele, ko je dejala: "Oprostite, pustite me tu."

Viri iz bolnišnice so za Alo povedali, da si je Neda pred operacijo olajašala dušo. Rekla je, da ne more več živeti tega življenje zaradi težke moževe bolezni. Med pogovorom je menda imela solzne oči. "V njenih očeh se je videla žalost. Mož je vse, kar ima v življenju. Zelo sta navezana drug na drugega. On se že pet let bori z rakom in ona je njegova največja opora," je še dejal vir.

Je bil kriv alkohol?

Neda naj bi policistov dejala, da je v nedeljo odšla na teraso, da bi otresla kuhinjsko krpo, in da niti sama ne ve, kako je izgubila ravnotežje ter omahnila. Mož pa naj bi policiji dejal, da je v času dogodka na terasi obešala perilo. Menda pa je še dejal, da je po tragediji v dnevni sobi našel prazno steklenico viskija, za katero sumi, da jo je spraznila sama. 

Igralkino življenje ni več ogroženo.