Zabava

Popovića skrbi seks video!

K.A.
9. 4. 2014, 14.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

"Kako bom sinu pojasnil ta videoposnetek," se sprašuje sveže ločeni podjetnik, ki upa, da se bosta z bivšo znala dogovoriti vsaj glede tega ...

Milan Popović je v intervjuju za enega od srbskih dnevnikov tako dejal, da ga že sedaj skrbi kako bo svojemu sinu objasnil Severinin porno filmček. "Kako bova midva nastopila kot starša in sinu objasnila kaj se je takrat dogajalo in predvsem zakaj se je to zgodilo. Mislim, da morava imeti okoli tega skupno mnenje. O tem se bova morala pogovoriti, če si ona to želi, ali ne," je dejal Milan.

Severinin posnetek seksa je v javnost prišel leta 2004, takrat se je s scene umaknila za dobrih 6 mesecev, prekinila pa je tudi razmerje s poslovnežem Srečkom Vargekom, s katerim je bila takrat v razmerju. Razjezilo naj bi ga dejstvo, da je Severina posnetek želela zaščititi kot avtorsko delo. Severina je lani v enem od intervjujev odkrila, da ji je posnetek naredil veliko škode, depresije in finančnih skrbi, čeprav poznavalci šov biznisa seveda trdijo ravno obratno!