Zabava

Otroka videla njen domači pornič

T. P./M.J.
24. 3. 2014, 19.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Razvpita blondinka Pamela Anderson (46) je v mladosti živela kot rokovska zvezda, in sicer po zaslugi svojih slavnih rokovskih partnerjev. Vse to je zdaj stvar preteklosti.

Profimedia

Pamela je končno našla srečo z Rickom Salomonom (46), s katerim se je pred kratkim znova poročila. Še vedno pa se spominja, kako je bilo, ko je veljala za pravo rokovsko mačko. »Moje oponašanje rokovske zvezde je v nekem trenutku postalo zelo destruktivno. Prišlo je tako daleč, da sploh nisem več vedela, kaj počnem. Bila sem popolnoma neuravnotežena. Neurejena pričeska, življenjski slog rokovske zvezde … Mislila sem, da živim sanje, vse skupaj me je popolnoma prevzelo. Vse se je začelo zelo naivno, nato pa sem se v nekem trenutku začela počutiti kot junakinja iz risanega filma,« je iskreno povedala Pamela in priznala, da si je prav zato ostrigla svoje dolge platinaste lase.

Želela se je spremeniti tudi fizično, vendar pa njena burna preteklost še vedno najde način, da jo preseneti ravno v trenutku, ko to najmanj pričakuje. Nikakor ne more pobegniti od svojih razvpitih posnetkov, na katerih je spolno občevala z bivšim možem Tommyjem Leejem (51), za katere sta žal izvedela tudi njuna sinova. »Ne vem, ali sta posnetek pogledala, vendar vem, da vesta zanj. Moja sinova pravzaprav vesta o meni čisto vse, kar je mogoče vedeti. Neumen internet! Sploh ne razumem, zakaj so vsi tako navdušeni nad njim,« je priznala.