Zabava

Kaj se je zgodilo s Severino? Zakaj tako trpi?!

K.S.
24. 3. 2014, 14.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Severina nam predstavlja svoj zadnji video izdelek, v katerem odpre svojo dušo in v katerem se popolnoma razgali. Postavna Hrvatica ni le izjemna pevka, temveč tudi zelo dobra igralka ... Saj je v tem videospotu zelo dobro izrazila čustva trpeče ženske ...

Skladba Alcatraz je prvi single iz prihajajočega, že trinajstega Severininega albuma, ki izide konec leta. Skladbo je napisal Miloš Roganović, ki skupaj s Filipom Miletićem dela na novem Severininem albumu. Režijo videospota je prevzel Viktor Drago, Severinin dolgoletni sodelavec in prijatelj. 

»Skladba Alcatraz je kot ženska: čustvena in močna hkrati. Govori o neskončni ljubezni. Alcatraz – kot kazen ali kot rešitev – je ena od skladb, pri katerih me bo občinsto na koncertih nedvomno preglasilo,« o skladbi pravi Severina.

»Gre za prekrasno skladbo o ženski, ki vztraja v ljubezni, ki se zanjo bori do konca, četudi sebi v škodo. Severina zna to prikazati tako kot zna le redkokdo in prepričan sem, da bodo njena čustva ganila mnoge,« o skladbi pravi Miloš Roganović.