Zabava

Jaggerjevo dekle umrlo med erotično igrico

N.J.
19. 3. 2014, 19.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Že od samega začetka mediji poročajo, da je dekle Micka Jaggerja, modna oblikovalka L'Wren Scott storila samomor, a zdaj je v javnost pricurljala vest, da naj bi 49-letnica umrla zaradi ponesrečene erotične igrice.

Profimedia

Mrliški oglednik sicer še ni potrdil vzroka smrti, kot je znano, pa je šlo za zadušitev. Kot poročajo nekateri mediji, naj bi si Scott okoli vratu zavezala kravato in se z ruto obesila na vrata. Pri njen niso našli poslovilnega pisma, zaradi česa so se pojavila tudi ugibanja, da je Scottova umrla med erotično igro in da je šlo za nesrečo in ne samomor. Poleg tega je precej nenavadno, da se je ženska, ki je bila visoka kar 191 centimetrov, z ruto obesila za kljuko vrat, s kravato okoli vratu.

Avtoerotične zadušitve so sicer precej pogoste. Ena javnosti najbolj poznanih je gotovo zadušitev pevca skupšine INXS Michaela Hutchencea.

Pojavila so se tudi namigovanja, da naj bi Scottova zaradi dolgov samomor poskušala storiti že pred kakšnim mesecem, a naj bi incident zatajili pred javnostjo, saj niso želeli škandala. Njena sestra je komentirala, da to zagotovo ne drži.

Policijski viri, ki so jo v poročilih navajali kot 'nekdanje Jeggerjevo dekle', naj bi tako med drugim tudi razkrili, da Mick Jagger in Scottova nista bila več par. Jagger je sicer s svojo skupino Rolling Stones prestavil celotno turnejo po Avstraliji in Novi Zelandiji, oboževalcem pa se zahvalil za razumevanje in podporo v teh hudih časih.

Profimedia