Zabava

Posnetek seksa hčerke Miše Molk?

B. P./Lady/M.J.
18. 3. 2014, 10.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Marsikateremu moškemu so se uresničile sanje, ko je na filmskem platnu in televizijskem zaslonu zagledal najlepši Slovenki v evinem kostumu. Bili sta brez figovega lista, popolnoma goli, nedolžno lepi in poželenja vredni.

posnetek zaslona iz nanizanke Življenja Tomaža Kajzerja

Katarina Čas in Ula Furlan sta se popolnoma slekli, a ne kar tako. Vse za umetnost, za film, ki že od nekdaj razgalja lepotice in dive velikega platna. Katarina je to čast doživela z enim največjih režiserjev našega časa, Martinom Scorsesejem, ko ji je ta v celovečercu Volk z Wall Streeta namenil vlogo striptizete, ki se proti koncu filma povsem gola zapeljivo priplazi v posteljo dobitnika oskarja, francoskega igralca Jeana Dujardina.

posnetek zaslona iz filma Volk z Wall Streeta

Poleg lepo oblikovanih prsi je Katarina pokazala še lično urejen grmiček, česar pa ni hotela izdati vnaprej. Šok, navdušenje in burjenje moške domišljije – vse to je bilo na vrhuncu, ko smo našo lepotico povsem nepričakovano zagledali brez krpic.

Posnetek zaslona iz filma filma Volk z Wall Streeta

Ula Furlan pa je uprizorila pravi seksualni spektakel v televizijski nanizanki Življenja Tomaža Kajzerja. Ne samo da se njeno skrbno negovano telo vidi v celoti, s soigralcem Matijo Vastlom sta se najprej sočno poljubljala in slačila drug drugega, nato pa šla še korak dlje in odigrala vroč seksualni prizor. Nekateri fotografi so se doslej na vse pretege trudili v objektiv ujeti goli zvezdnici, zdaj pa sta sami razbili tabuje in razkrili svoje ženske čare. Obe sta prepričani, da je golota nekaj povsem vsakdanjega, zato pri snemanju nista imeli zadržkov. Vsekakor pa sta potrebovali pogum, saj smo v Sloveniji na tem področju še vedno podhranjeni. Za drznost in profesionalnost si tako vsekakor zaslužita čestitke.

posnetek zaslona iz nanizanke Življenja Tomaža Kajzerja