Zabava

Saj ni res, pa je!

T.P.
5. 3. 2014, 16.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ukrajinska manekenka Valerija Lukjanova (23), ki se je s pomočjo plastičnih operacij in ličil spremenila v živo Barbiko, je presenetila z izjavo, da je nehala uživati hrano.

Profimedia

Pridružila se je tako imenovanim dihalcem, ki verjamejo, da zrak in sončna svetloba povsem zadostujeta za življenje.

Odkar je Valerija postala spletna senzacija, se o njej govori, da je videz slavne lutke Barbike dosegla s pomočjo plastičnih operacij in photoshopa. Morda pa je skrivnost njenega neverjetno vitkega pasu v tem, da se je odpovedala hrani in pijači, vključno z vodo. »V zadnjih tednih sploh nisem bila lačna. Upam, da je to zadnja stopnja, preden se popolnoma preusmerim samo na zrak in svetlobo,« je izjavila. Novi trend namreč povsem izključuje kakršnokoli hrano in pijačo, življenje pa naj bi vzdrževala izključno zrak in sončna svetloba. Tako imenovani »dihalci« temu pravijo kozmična mikrohrana in v telo ne vnašajo ničesar drugega. Čeprav strokovnjaki trdijo, da človeški organizem ne more preživeti samo z zrakom, kar potrjuje tudi nekaj smrtnih primerov, ta trend še vedno narašča.

Valerija verjame, da lahko s svojim neverjetno ozkim pasom, koščenimi rokami, ogromnimi modrimi očmi in močno naličenim obrazom postane prava živa Barbika, ki je njen ideal lepote.  


Lutka z drugega planeta

Sicer pa ni prvič, da je živa lutka Valerija izjavila nekaj nenavadnega. Že pred časom je namreč trdila, da je duhovni vodja in da lahko komunicira z Nezemljani. Prav tako trdi, da lahko potuje skozi čas in da ji je že večkrat uspelo zapustiti svoje telo. Kontroverzna Ukrajinka se hvali, da prihaja z drugega planeta – predvideva da z Venere, vendar o tem ni prepričana. Pravi, da ni človeško bitje, in priznava, da je že obiskala psihiatra zaradi glasov, ki jih sliši v glavi.

Valerija, ki se večino časa ukvarja s promoviranjem svojega imidža Barbike na družbenih mrežah, je zaposlena v operi. Živi pa z možem, ki se ukvarja z gradbeništvom in dela tudi kot njen menedžer.