Zabava

Po nekaj mesecih zapora v popolnem razsulu!

N.J.
23. 1. 2014, 13.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Razvpiti italijanski fotograf Fabrizio Corona je po nekaj mesecih zapora popolnoma uničen. Njegovo telo je suhljato, zgubil je zobe ...

leggo.it

Fabrizio Corona, ki je v zaporu ristal, po tem ko so ga obsodili izsiljevanja znanih osebnosti z objavami fotografij iz njihovihintimnih trenutkov, je spregovoril o vsam, kar zdaj doživlja. Po več mesecih tišine, je pristal na intervju, v katerem je zaupal, kako zelo se je v zadnjem bdobju spremenil.

Nekdanji kralj paparacev je napisal biografijo z naslovom  "Mea Culpa" (Moj krivda). "Končno sem se ustavil, lahko razmislil, kaj se je dogajalo.Nočem zveneti dramatično, ampak če ne bi pristal v zaporu, bi verjetno umrl," piše Corona v svoji knjigi. "Bil sem obseden s slavo, obseden z denarjem. Moral sem imeti najlepše ženske, najbolj izklesano telo, biti sem moral najmodernejšega videza. Želel sem popolno življenjein preganjala me je misel, da lahko vse to izgubim, In tako sem se ubijal z delom, s srečanji, zmenki, s telovadbo. Kirurg mi je pomagal ustaviti čas. Kemijske substance so mi dajale moč. Nažiral sem se tablet: tablet za treninge, za ljubljenje, za spanje ..."

V zaporu se je spremenil

Po letu v zaporu se je Corona tudi fizično močno spremenil. "Ko se pogledam v ogledalo, vidim, da sem drugačen. Imam dolge in skodrane lase , urejeno brado, izgbil sem veliko zob, shujšal sem, moj obraz ni več napihnjen zaradi različnih substanc," ugotavlja. Kaj pa seks? Corona, ki je veljal skorajda že za odvisnega od seksa, je priznal, da ga sedaj sploh ne pogreša. "Pred aretacijo sem toliko seksal, da sem se ga skoraj naveličal. Kar mi zdaj manjka, so čustva ..."

Pa naj še kdo reče, da se človek ne more spremeniti ...