Zabava

Billysi zdravijo z glasbo

mv
9. 12. 2013, 08.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ljubljanska skupina Billysi predstavlja nov singel z naslovom Sanjska; ta v sebi skriva čisto posebno naravno frekvenco, ki ugodno vpliva na mentalno in fizično zdravje vseh živih bitij.

Mediaspeed

Billysi skladbo kot novoletno popotnico podarjajo svojemu poslušalstvu  – z željo pozitivne uglašenosti, harmonije, prisluhniti naravi – in sebi. Pesem Sanjska govori o novem poletu, ki ga spodbuja in spremlja ljubezen v več pomenih. To so tiste sanje, ki nas zbudijo v čutni svet. Skladba Sanjska se bo nahajala na nastajajočem, petem albumu. Njena posebnost je, da je uglašena po naravni frekvenci, frekvenci planeta (A = 432 Hz). Po nekaterih raziskavah ta zelo ugodno vpliva na mentalno in fizično zdravje vseh živih bitij. Harmonična frekvenca skladbe je torej na neki način zdravilna!  

Mediaspeed

»Že nekaj časa raziskujem moč lastnega glasu kot obliko aktivacije samozdravljenja. Ob tem sta me znanost in mistika teh frekvenc pritegnili kot magnet. Vibracija je ključ, ki odpira veliko vrat. Počasi smo se začeli vračati k naravi in ne nazadnje k sebi. Vsi odgovori so v naravi, so v nas. Svet je v krču zaradi svojega trušča, ki se oddaljuje od glasu narave in sveta samega. Kot je dejal izjemni Nikola Tesla: Če želite odkriti skrivnosti vesolja, razmišljajte v pojmih energije, frekvenc in vibracije,« je razložila pevka skupine Urška Majdič, ki jo ta mistični naravni svet močno privlači. Vse skladbe novega albuma bodo studijsko naravnane na omenjeno frekvenco, Billysi pa upajo, da bodo s svojo glasbo pomirili in osrediščili svoje poslušalce.