Zabava

Dobili dve novi misici

M.V.
30. 8. 2013, 15.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Miss Earth Slovenija je bogatejša za še dve novi lepotni kraljici. Na finalnem izboru za Miss Earth Slovenije sta slavili Nina Kos in Patricia Peklar, ki sta s svojim nastopom najbolj prepričali pisano komisijo.

Mediaspeed
Zmagovalki večera, Patricia Peklar in Nina Kos.

Krona najlepše na mednarodnem lepotnem izboru Miss Earth Slovenije je po mnenju strokovne žirije, ki so jo sestavljali miss Earth Slovenije 2012 Anjeza Barbatovci, direktor vodnega mesta Atlantis in Milenium Miha Rakar, lastnik licence Miss Earth Bosne in Hercegovine Drago Gavranović, nekdanji poslanec Zmago Jelinčič in miss Earth Bosne in Hercegovine 2012 Zerina Širbegovićje, pripadla Ljubljančanki Nini Kos, njeni spremljevalki pa sta postali Sara Savnik in Vesna Prebiračević.

21-letna zmagovalka je lepotna tekmovanja spremljala že od mladih nog, pri petih letih je prvič tudi sama tekmovala in že takrat postala miss občinstva, tako da se je pošalila, da izbor za Miss Earth ni bil njen prvi. Zaveda se obveznosti, ki jo čakajo, v letu 'vladanja' pa se bo potrudila predvsem, da bo ljudem dopovedala, naj dajo več na naravne dobrine, spoznajo alternative v prehrani in zaživijo bolj polno življenje. Za leto 2014 krona pripada najstarejši finalistki Patricii Peklar, ki je poleg tega osvojila še naziv miss osebnosti. Obe misici se veselita prihodnjih mesecev, še posebej svetovnega izbora, kamor bo Nina odpotovala že oktobra, Patricia pa bo svoje dolžnosti začela opravljati v januarju 2014.