Zabava

Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas si bosa vzela premor

STA / S.R.
29. 8. 2013, 10.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Igralca Catherine Zeta-Jones in Michael Douglas sta se po 13 letih zakona odločila, da si bosta vzela nekaj časa vsak zase. "Naredila bosta premor," je povedal vir za revijo People, ki je v sredo poročala, da nobeden od zakoncev sicer ni vložil zahteve za ločitev.

Reuters

Para, ki se je poročil leta 2000 in ima dva otroka, niso skupaj fotografirali že od aprila. Na rdečih preprogah se pojavljata vsak posebej in tudi ločeno dopustujeta, poročanje revije povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Za 43-letno Zeta-Jonesovo in 68-letnim Douglasom je nekaj napornih let - on se je boril z rakom na grlu, ona pa se je zdravila zaradi bipolarne motnje.

Igralec je veliko pozornosti zbudil junija, ko je svojo bolezen pripisal spolno prenosljivemu humanemu papilomskemu virusu (HPV), ki naj bi ga dobil prek oralnih spolnih odnosov. Kasneje je izjavo omilil in dejal, da ne ve, kaj je pri njemu povzročilo raka.

V Walesu rojena Catherine Zeta-Jones je leta 2003 prejela oskarja za stransko vlogo v filmskem muzikalu Chicago, Douglas pa je kot igralec in producent v več kot štiri desetletja dolgi karieri prejel dva oskarja in štiri zlate globuse.