Zabava

Bo Cecina hči presegla mamo?

M.V.
16. 7. 2013, 15.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Anastasija, najstniška hči Svetlane Ražnatović - Cece, po mami ni podedovala le lepote, ampak tudi talent za petje.15-letnica ima vse možnosti, da v prepoznavnosti prekosi slavno mamo.

Facebook
Anastasiji Ražnatović napovedujejo svetovno slavo.

Anastasijo Ražnatović večina pozna kot hčerko srbske dive Cece, a to se zna kmalu spremeniti. Najstnica je namreč odločena, da bo slavna vsaj toliko kot mama, če ne celo bolj! 15-letnica že več let obiskuje ure petja, glas pa je v mamini družbi že nekajkrat predstavila srbskemu občinstvu, a zdaj se je odločila, da bo pevsko usodo vzela v svoje roke.

Prijavila se bo namreč na srbski X Factor, na katerem ji mnogi že zdaj napovedujejo zmago. »Ceca je bila najprej zadržana do te njene odločitve, saj ima Anastasija obveznosti v šoli, ki jo obiskuje na Cipru, a so jo producenti prepričali, da se je najstnici dovolila izostanek od pouka,« je srbskim medijem izdal neimenovani vir. Najstnico tamkajšnji mediji opisujejo kot dekle z ogromno karizme, ki jo čaka svetla prihodnost. Z vsakim dnem ima več oboževalcev, le na Facebooku ji tako sledi 180 tisoč ljudi, priljubljeni pa so tudi njeni videi na portalu YouTube.

Facebook
Pevsko usodo je vzela v svoje roke in se prijavila na X Factor.