Zabava

Tiktakajo kot zaljubljeno srce

A.M.
2. 7. 2013, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Člani zasedbe Tik-Tak, ki so se zaradi glasbe združili pred petimi leti, so februarja izdali prvo zgoščenko Ljubezen je pesem srca.

Promo foto izvajalca

Tiktakovci Uroš in Boštjan Japelj, Tadej Doles in Jernej Faganel so te dni, pred vročimi poletnimi dnevi, še posebej ponosni na 'nov obraz'. Gre za skladbo, ki je dobila tudi zgodbo. »Na snemanju spota za skladbo Nov obraz prvič res nismo vedeli, kaj pričakovati, vendar nas je odlična ekipa Tadeja Miheliča usmerjala, tako da smo izjemno uživali. Tako Tiktakovci kot vsi naši drugi igralci so bili navdušeni,« je dejal Boštjan. Spomnimo, da so bili člani ansambla Tik-Tak lansko leto zelo pridni, saj so se udeležili dveh odmevnih festivalov.

Na Števarjanu, kjer se bodo predstavili tudi letos, in sicer z vižo Ti nisi taka ter s povsem novo skladbo, so predstavili Slakovo Bilo poletje je in valček Njene solze, ki je delo njihovega mentorja Janija Rednaka in Matjaža Vrha. Nastopili so tudi na 37. festivalu Graška Gora poje in igra, kjer so navdušili z valčkom Mesec prijatelj. Na tem festivalu jih je strokovna komisija tudi nagradila s srebrnim pastirčkom in jim vlila še dodatno motivacijo za delo.