Zabava

Vroča in divje vse do jutra

A.M.
30. 6. 2013, 16.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Znana ljubljanska 'plaža' se je odela v barve in ritme vroče Kube. Na posebni zabavi je bilo vroče tako zaradi privlačnih deklet kot zaradi dvojice najbolj zaželenih didžejev na svetu. In večina je bila takšnih, ki so sončni vzhod ob fantastični glasbeno-plesni atmosferi pričakali sredi 'plaže'.

Peter Klinc in Aleksandar Domitrica

Peter Klinc in Aleksandar Domitrica
Bila je noč, ki jo bodo številni pomnili vse do ... naslednje zabave!

Povabljenci so nazdravljali z enim najbolj priljubljenih rumov na svetu: Havana, ki so jo sicer Kubanci začeli piti že leta 1878 je namreč danes ena najhitreje rastočih znamk na trgu in kot mnogi pravijo: daleč najboljši ambasador Kube na Zemlji. Dobro jo poznamo tudi pri nas in v petek je sama ali v različnih kombinacijah teknila vsem, ki so se udeležili tega kubanskega dogodka.

Peter Klinc in Aleksandar Domitrica
Odlična DJ naveza Sunnery James in Ryan Marciano sta nabito polno Open Air! Playo navduševala vse do sončnega vzhoda.

Gostje vroče zabave niso prišli samo zaradi vrhunske pijače in dobre družbe, za mešalno mizo je namreč stal trenutno najbolj priljubljeni DJ dvojec na svetu, Nizozemca Sunnery James in Ryan Marciano, za katera je še sam Axwell dejal, da sta nizozemski primer priljubljenih Swedish house mafia. Fanta, pred katerima je nabit urnik, saj si ju želijo na vseh festivalih elektronske glasbe po svetu, med drugim bosta v Splitu nastopila tudi na slovitem Ultra Music Europe – prvem največjem elektronskem festivalu v Evropi, sta v preteklosti že zmiksala komade najbolj znanih izvajalcev, pred njima pa je po mnenju kritikov še bolj bleščeča prihodnost.

Peter Klinc in Aleksandar Domitrica
Regina (na sredini) je prav tako uživala!

In povabljence ljubljanske Playe sta pustila v občutkih nore zabave, saj sta priredila nepozabno vzdušje; dokaz za to pa so danes zagotovo številne razbolele noge, saj so gostje plesali vse do sončnega vzhoda in z vzklikanjem tudi ob koncu slovitega dvojca niso želeli spustiti z odra. Med drugimi so se kubanski zabavi z veseljem prepustili Iris Mulej, Uroš Smolej, Alenka Bikar, Brigita Langerholc, Mitja Okorn, Špela Grošelj, Maja Raspopović, Ana Marija Mitić, Nataša Pinoza, Hermina Kovačič, Regina, Anamarija Avbelj, Miki Vlahovič, Samo Kozlevčar, Žan Cvet, Manja Plešnar, Špela Jereb, Eva Ahačevčič ter številni drugi, ki so uživali kot že dolgo ne …