Zabava

Bieber ogret za poročeno natakarico

M.V.
28. 6. 2013, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Justina Bieberja so vse od razhoda z otroško zvezdnico Seleno Gomez povezovali z različnimi dekleti, njegovo srce pa naj bi v resnici bilo le za eno – poročeno natakarico Jordan Ozuni.

Profimedia

Profimedia

Oboževalkam Justina Bieberja to ne bo všeč, a samski 19-letnik je, kot kaže, ponovno zaljubljen. Po Seleni Gomez se je tokrat ogrel za starejšo svetlolasko Jordan Ozuni, ki dela kot natakarica, a bi se rada preizkusila tudi kot fotomodel. Golobčka so prvič skupaj ujeli že pred časom, ko sta se odpravljala skakat s padalom, Jordan pa je Justinu sedela v naročju in ga božala po glavi in ramenih. Pevec ji je nežnost vračal s poljubi. Svetlolaska je najprej veljala za skrivnostno dekle, a britanski mediji so se dokopali do njene identitete in razkrili, da se je Justin zaljubil v 22-letno Jordan Ozuni, ki je sicer simpatična, a še vedno poročena!

Ljubezen zaradi ambicij?

Jordan se je pred oltar sprehodila takoj po koncu srednje šole, ko je večno zvestobo obljubila takratnemu fantu Danielu Ozuni. Par sicer menda že leto dni ne živi več skupaj, a uradno še nista ločena, pravi Jordanina tašča Kim, ki ni bila prav nič presenečena nad tem, da se je sinova žena zapletla z Bieberjem. Jordan ima namreč velike ambicije v svetu zabave, razmerje z najstnikom pa bi ji lahko odprlo vrata v posel, ki si ga tako želi.

Profimedia