Zabava

Kdo je boljši v postelji – Štajerci ali Dolenjci?

A.M.
6. 6. 2013, 10.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ko se združita dva priljubljena ansambla – Ansambel Vikend in Veseli Dolenjci –, nastane hudomušna skladba Če muzikanta imela boš za fanta. Poleg tega se vname, kot v skladbi, boj, kdo je boljši – Štajerci in Dolenjci?!

TV Veseljak

TV Veseljak

Veseli Dolenjci, ki so na lestvici Veseli vrtiljak lansko leto slavili s skladbo Poslana z nebes, so znova združili prijetno s koristnim. Pred kratkim so združili moč z ansamblom Vikend. Vsi skupaj so z ekipo televizije Veseljak in s snemalcem Alešem na čelu posneli videospot za priljubljeno skladbo Če muzikanta imela boš za fanta.

TV Veseljak

Oba priljubljena narodno-zabavna ansambla sta se odpravila do Slovenske Bistrice, kjer so v dvorcu Štatenber z veseljaško ekipo snemali nov videoizdelek. Poleg fantov sta v spotu igrali dve dekleti. Dolenjci so s seboj pripeljali Dolenjko Sašo – bivšo članico ansambla Črički,  Štajerci pa Marušo – pevko ansambla Mladika. Tako v skladbi kot tudi v zgodbi se prepletata vprašanji, kdo je bolj romantičen in kdo je boljši v posteljnih aktivnostih – Štajerci ali Dolenjci? Nekaj kadrov so posneli v postelji, končali pa so, kot se za spodobi, v vinski kleti dvorca, kjer je posnetih največ kadrov. Po uspešnem snemanju se je zabava nadaljevala na turistični kmetiji Ačko, kjer ni manjkalo dobrot, vsi skupaj pa so se zavrteli ob nepozabnih vižah.

TV Veseljak


Še več novic iz svet narodno-zabavne glasbe v časopisu SVET24.