Zabava

Severina: Ljubljana, nikoli ne bom pozabila tega večera

M.V.
2. 6. 2013, 09.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Težko pričakovani koncert hrvaške pevke Severine je izpolnil vsa pričakovanja. Nabito polna dvorana v Stožicah je dihala, jokala in plesala skupaj z zvezdnico, ki je dokazala, da je nedvomno ena največjih glasbenih umetnic na področju Balkana.

Mediaspeed

Mediaspeed
Severina je v dobrih dveh urah izlila dušo v Stožicah.

»Ljubljana, nikoli ne bom pozabila tega večera. Hvala za vso ljubezen,« je Severina položila na srca več kot deset tisoč oboževalcev, ki so jo prišli podpret na koncert v okviru turneje Dobrodošao u klub. Pevka, ki je v dveh mesecih pripravila projekt, ki se z lahkoto lahko primerja s svetovnimi produkcijami, je tokrat sodelovala s pretežno slovensko ekipo. Poleg režiserja Tomaža Pandurja je za koreografa najela tudi Anžeta Škrubeta in ostale plesalce skupine Maestro.

Mediaspeed
Fantje iz skupine Maestro so dokazali, da upravičeno veljajo na najbolj profesionalno plesno skupino v Sloveniji.

»Brez Slovencev ta turneja ne bi bila taka, kot je,« je priznala Severina in dodala, da redko srečaš skupino ljudi, ki tako dobro delujejo skupaj. »Ko smo se prvič vsi skupaj srečali na Reki, smo se zavedeli, da je to to, in prepričana sem, da bomo uspešno sodelovali tudi v prihodnosti,« nam je glasbenica zaupala na zadnjem srečanju.

Mediaspeed
: Režiserja Tomaža Pandurja je prišel obiskat njegov prijatelj, glasbenik Saša Lošić.