Zabava

Slovenska pevka je čustveno navezana na lase

M.V.
29. 4. 2013, 15.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Slovenski estradniki se v nekaterih stvareh ne razlikujejo bistveno od svetovnih. Tudi oni se navežejo na ljudi, ki jim zaupajo glede svojega izgleda. In komu zaupa nekdanja članica skupine BePop Alenka Husić?

Stane Ravnikar
Alenka svoje lase zaupa le Tini!

Nekdanja članica skupine BePop Alenka Husić, ki zdaj skupaj s Frenkom Novo in pevko Iris tvori skupino Sopranos, je svojo zaveznico, kar se tiče lasne nege, našla v frizerki Tini Kramar, ki je nedavno odprla svoj frizerski salon na obrobju Ljubljane.

»Kot članica skupine BePop sem se navadila na vrhunske storitve,  vmes dve leti nisem šla k frizerju in sem hodila naokoli kot vešča, nato sem slučajno zavila v nakupovalno središče in v prvi frizerski salon. Vprašala sem za vodjo in spoznala Tino. Od takrat sva nerazdružljivi in razen nje, se nihče ne dotika mojih las,« nam je zaupala pevka Alenka Husić, ki je v družbi preostalih dveh članov skupine Sopranos, Frenka Nove in pevke Iris prišla podpret mlado frizerko Tino Kramar, ki je nedavno odprla svoj frizerski salon. Alenka pa ni edina v skupini, ki jo s Tino povezuje zgodovina.

Ni tip ženske, ki bi eksperimentirala

»Pred leti, ko je bila Tina še samska, sem jo poslala na nek dogodek v družbi Frenka Nove, a se na koncu nista uspela uskladiti, tako da iz tega ni bilo nič,« nam je razložila temnolasa pevka, ki je s Tininim delom zadovoljna predvsem zato, ker upošteva njene želje. »Nisem tip ženske, ki bi veliko eksperimentirala in Tina to spoštuje. Še barvanju se želim izognit vsaj dokler ne najdem prvega sivega lasu,« pravi. Tina ima za sabo skoraj 11 let frizerskih izkušenj in zato je čutila, da je pravi čas, da gre na svoje. Ob tako zadovoljnih strankah, tudi med slovenskimi estradniki, njeni stoli v salonu zagotovo ne bodo prazni!

Več utrinkov z otvoritve salona pa v priloženi galeriji!