Zabava

Princ William in tašča, da te kap

K.K.
28. 4. 2013, 10.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ko se je britanski princ William poročil s svojo Kate, si ni mislil, da je poleg ljubljene izbranke pripeljal v zakon tudi oblastno taščo.

Sipa

Ta je komaj čakala, da si izbori mesto v visoki družbi. Dokler ni Kate zanosila, je njena mama Carole Middleton še nekako ostajala v varnostni razdalji. Ko pa so se z nosečnostjo začele hude jutranje slabosti in je morala Kate celo v bolnišnico, je Williamova tašča zavzela svoj položaj. Z izgovorom, da jo želi imeti Kate ves čas ob sebi, se je vsilila v njuno zasebno življenje. Tudi ko sta William in Kate odpotovala na kratke počitnice na otok Mustique, se Carole Middleton ni pustila odgnati, ampak je z izgovorom, da jo Kate potrebuje, odpotovala z mladima zakoncema.

Namesto romantičnih trenutkov v dvoje (pravzaprav v troje, saj Kate pričakuje otroka) je moral William ves čas prenašati tudi družbo tašče in tasta, pa tudi Katine sestre Pippe. Carole Middleton skoraj ni pustila Kate same: ves čas jo je zasipala z nasveti in napotki, kako naj se vede, da bo laže prenašala nosečnost. William se je Kate na ljubo vdal, v resnici pa je v njem kar vrelo od zadrževane jeze. Carole Middleton je resnično tašča, da te kap.

Nekdanja stevardesa trdno računa, da bo kraljica Elizabeta njo in njenega moža povzdignila v plemiški stan. Na Williamovo veliko grozo pa menda tudi načrtuje, da bi se po otrokovem rojstvu preselila v Kensingtonsko palačo in bila potem noč in dan navzoča v Williamovem zakonu. Z izgovorom, da bo skrbela za dojenčka, bo zagrenila življenje mladima dvema. William bo moral zbrati pogum in pravi čas zaustaviti taščo, drugače bo njegova sreča s Kate splavala po vodi.