Zabava

Ima Ana res umetne?

Mojca Vakselj
5. 4. 2013, 17.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ana Klašnja, balerina in članica žirije šova Slovenija ima talent, je začela spoznavati tudi malce manj prijetne plati slave. Potem ko so ji pripisovali razmerje z Brankom Čakarmišom, so se zdaj spravili še na njeno oprsje.

POP TV
Si je žirantka povečala oprsje?

Oster pogled predstavnikov slovenske sedme sile je zaznal, da je imela Ana Klašnja, ko se je  začela uveljavljati na slovenski baletni sceni, precej bolj ravno oprsje, zadnjih nekaj let pa se lahko pohvali z malo večjimi 'balkončki'. Slednje brez zaržkov razkazuje z žirantskega stolčka nove sezone oddaje Slovenija ima talent. Postavna rjavolaska naj bi si prsi povečala pred nekaj leti, saj se je želela počutiti bolj ženstveno.

Ugibanja o prsih  vzema kot kompliment

Vseeno se ni odločila za prevelike vsadke, saj bi bili glede na njeno drobno postavo hitro preveč očitni. Ko smo jo povprašali, ali nam o posegu lahko zaupa kaj več, nam je zvito odgovorila: »Vzamem si za kompliment, koliko dela si dajo določeni mediji z mojim dekoltejem. Pa drugi strani pa bi si mislila, da bo v tem prazničnem času tako v revijah kot na radiih kaj več govora o velikonočnih pisanicah ... " Morda pa o posegu, po katerem se počuti bolj zapeljiva, le ne želi govoriti v javnosti, čeprav menda dejstva, da je šla pod nož, sicer ne skriva.