Zabava

Severina, bolj seksi kot kdajkoli prej!

M.V.
29. 3. 2013, 12.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hrvaška diva Severina je 23. marca začela s svojo turnejo Dobrodošao u klub. Prvi koncert na Rijeki je presegel vsa pričakovanja, 40-letna pevka pa je na odru presenetila s podobo, ki je po mnenju večina njena najbolj zapeljiva doslej!

Facebook

»Vse kar sem delala na Rijeki, je bilo zelo uspešno in dobr, mesto pa ima tudi zelo pozitivno atmosfero. Ravno zaradi tega sem se odločila, da turnejo začnem ravno an Rijeki, ki je bila vedno izjemno radodarna do mene in zo to bom vedno hvaležna,« je Severina povedala za hrvaške medije. Režijo njene turneje je tokrat prevzel slovenski režiser Tomaž Pandur, za kostume je poskrbel Marko Mitanovski, pevko pa na odru spremlja slovenska plesna skupina Maestro Crew pod povdstvom koreografa Anžeta Škrubeta.

Ustavila se bo tudi v Ljubljani

Pevka se bo v okviru turneje konec maja ustavila tudi v ljubljanskih Križankah, tisti, ki so si ogledali prvi koncert pa trdijo, da Severina na odru že dolgo ni bila videti tako dobro. O tem, kako fantastično se je pevka predstavila na Rijeki pa lahko preverite tukaj.