Zabava

Se je novi mister že prijavil?

19. 3. 2013, 13.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Ostalo je le še nekaj dni in mister za leto 2013 bo zagotovo v predalu prijav. Organizacija Mister Slovenije je namreč že pred časom objavila razpis, na katerega se prijavljajo vsi, ki si želijo nepozabne izkušnje v vlogi mistra in dela v svetu mode.

Ana Gregorič
Matjaž Kumelj in Marko Šobot

Dosedanji zmagovalci so laskavi lepotni naziv dobro unovčili in se uveljavili doma in po svetu. Pravi pokazatelj tega sta tudi aktualna mistra. Matjaž Kumelj, mister Slovenije 2012 za mistra universe, se trenutno nahaja v Bangkoku, kjer osvaja tamkajšnje modno tržišče. Uradno tretji najlepši Zemljan Marko Šobot pa se mudi v Hong Kongu.

Prvi kasting naj bi bil konec marca, ko bo strokovna komisija izbrala tekmovalce, ki se bodo tudi javno predstavili.

Postavni fantje željni življenjske priložnosti že polnijo predal s prijavami na uradni strani misterslovenia.com. Za vse, ki še niso oddali prijavnice, pa je še nekaj dni časa, da to storijo.

"Tudi letos obljubljamo nepozabno avanturo v sklopu projekta Mister Slovenije. Verjamemo, da si bodo vsi kandidati hvaležni za prijavo in sodelovanje. Ne samo zmagovalec, ampak tudi drugi perspektivni tekmovalci bodo imeli možnost podpisati pogodbo z modno agencijo Mister Model Management, ki je v samo enem letu izstrelila v svetovne modne prestolnice kar 6 novih modelov," je dejal Erik Ferfolja, glavni organizator projekta.