Zabava

Katarina Mala: Moje srce je polno ljubezni

A. S.
24. 1. 2013, 16.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

O njej bomo še veliko slišali. Drobna, a energična pevka, ki zna presenetiti.

Katarina Mala, kje in kako ste praznovali novo leto?

V pisani družbi prijateljev. Bila pa sem končno spet na snegu.

Kakšno bo leto 2013 za vas? Kaj vam obljubljajo vedeževalke?

Vedeževalk še nisem povprašala, saj se vsako leto, kljub načrtom, vedno zasuče po svoje, v pot, ki je očitno nekje zapisana, ampak je jaz še ne poznam. (smeh) Pridno se mislim ukvarjati s svojim prvencem, ki ga izdajam kmalu. Želim si ustvariti čim več dogodkov, odigrati čim več otroških predstav v teatru za vse in polepšati dan z glasbo čim več ljudem. Poglavitno pri vsem tem je zdravje, zdravje in zdravje.

Kako pa kaže vaši glasbi?

Že med prazniki smo kar nekaj ur presedeli v studiu, saj v teh dneh izhaja moj novi singel, ki je nastal z izjemno popularnim slovenskim raperjem. Ustvarili smo hip hop različico besedila, ki se hudomušno poigrava z mislijo o kreditih, zapravljanju in luksuzu. Spet ena pesem za sprostitev in v posmeh žal čedalje težjim časom.

Kaj pa ljubezen? Kako je z vašimi čustvi, kdo greje vaše srce?

Srce lahko pogreje že dober vroč čaj, mar ne? (smeh) Moje srce je polno ljubezni. Pri tem se imam za izjemno srečno osebo. S čustvi je pa tako: če se jim prehitro prepustiš, si lahko zelo srečen, po drugi strani pa lahko tudi toliko bolj razočaran. Zato je boljše, da jih vsak zase nosi in goji v sebi ali deli z ljubljeno osebo. Ničesar nimam skrivati, le vse to raje nosim v sebi, od sebe pa z veseljem dajem dobro glasbo in dobro energijo. 

 

Več si preberite v najnovejši številki revije Obrazi!