Zabava

Justin pravi, sledite mi

22. 1. 2013, 13.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Njegova zgodba je zgodba marsikoga izmed nas. Ponekod globoko skrita, spet drugje že dlje časa tleča tik pod površjem. Odraz bližnje preteklih dogodkov. Lokalnih in globalnih.

Justinov primer je korak, ki sledi kaplji čez rob. Zavedanje in poziv k ukrepom. Tiho upajoče in optimistično.
Prvemu primeru bodo sledili mnogi drugi. Vsak s svojo zgodbo. Ostanite blizu in se prepustite. Ali kot pravi Justin: Follow me.

Dolenjsko prekmurska naveza Justin's CASE je štiričlanska zasedba izkušenih glasbenikov: Denis Horvat – vokal, klaviature, kitara; Aleš Pirc – kitara; Peter Cizelj – bobni in Roman Milek – bas kitara.

Je novonastala zasedba, njene posameznike smo lahko spoznali ob sodelovanju v različnih projektih in zasedbah kot so Demolition Group, Trkaj in Rapostoli, Jadranka Juras, Boombastic, S.F.U., Hamo & Tribute 2 love, As ti tut not padu, Ugani kdo pride na večerjo ...

Follow me je le prvi izmed Justinovih primerov. Že uvodni takti pesmi pravijo, da je odsev vsega, kar smo že videli do sedaj. Refleksija stanja v svetu, tudi pri nas. Justinova zgodba je tudi moja. Tvoja. Njuna. Najina. Njihova. Naša! Zgodba se mnogokrat mimogrede obrne na glavo in je zato za vsak slučaj na življenje treba gledati z več plati. Just in case!

Avtorja skladbe sta Denis Horvat in Marko Jakopanec. Pod končno zvokovno obdelavo sta podpisana Ryan Moray in Marko Jakopanec. Tehnično in moralno podporo projektu Justin's CASE od samega začetku nudi Tim Urbanja (Rush hour). S spodbudno besedo in konstruktivno kritiko je svoje dodal tudi Matevž Šalehar Hamo.