Zabava

Jan Plestenjak znova navdušuje

22. 1. 2013, 11.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Kaj kmalu bo minilo dve leti minilo od izdaje zadnjega studijskega albuma Jana Plestenjaka in slabo leto, odkar se je začasno poslovil od koncertnih odrov. Letos se vrača na sceno z novo pesmijo, novim spotom, novim albumom in novimi koncerti.

Da so ga njegovi oboževalci pogrešali, priča podatek, da si je videospot za novo skladbo pesem Ob tebi bom ostal v prvih 48 urah predvajanja na Janovem uradnem YouTube profilu ogledalo že 33.745 uporabnikov. Poleg tega so tako pesem, kot spot z navdušenjem sprejeli tudi na drugih družbenih omrežjih. kjer po odzivih sodeč vsi komaj čakajo na njegove koncerte. Dokaz za to je tudi nastop v ljubljanski Operi, ki je bil razprodan skoraj dva meseca pred 13. februarjem.

Marca tako končno nadaljuje s koncertnim nastopanjem, kjer bo s skupino izjemnih glasbenikov navduševal s številnimi uspešnicami. Janovi nastopi so vedno nepozabni, tokrat pa bo v dobri uri in pol trajajočem koncertu vsem obiskovalcem predstavil tudi nove pesmi s prihajajočega albuma ter intimen vpogled v samo nastajanje njegovih skladb. Pred nastopom si bo namreč moč ekskluzivno ogledati še neobjavljene videoposnetke iz glasbenega studia, kjer je Jan s skupino v živo posnel vseh 10 pesmi za dvanajsti album, katerega izid je napovedan za 27. marec.