Zabava

Drnovšek bi bil ponosen na vnukinjo

Andreja Comino / Lady
13. 12. 2012, 12.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Oba sta priznana umetnika: Nana Forte je mlada skladateljica, Jure Ivanušič pa eden največkrat nagrajenih slovenskih igralcev.

Njuno življenje je bilo polno že prej, toda odkar se jima je pred osmimi meseci rodila hči Titina, je dobilo povsem nov smisel. Živahna malčica vse dneve zaposluje očka in mamico, ki se kljub temu že s polno paro pripravljata na prihajajoče praznike in nove umetniške projekte. Še prej pa je Jure odhitel protestirat proti mariborskemu županu, saj kot pravi, v državi, kjer so vsi vodilni v kazenskih postopkih, pravnomočnih sodb pa ne izvajajo, noče živeti. Nana je mehkejša in je medtem s hčerko obiskala svojo mamo in Juretove starše, ki se silno veselijo vnukinje.

Združitev umetniških duš

Nanina in Juretova ljubezenska zgodba pa se je po svoje začela že veliko prej, preden sta se tega oba zavedala. Njeni mami je bil od nekdaj všeč postavni igralec. Nekaj njegovih televizijskih nastopov je celo posnela na videokaseto, Nana pa takrat zanj ni pokazala prevelikega zanimanja. Pred štirimi leti pa jo je Primož vzel s seboj na RTV, kjer so snemali oddajo Igrajmo se z zvezdami, vodil pa jo Jure. Z Nano sta izmenjala nekaj besed in šla vsak po svoje – do Mehike, kjer so se po Facebooku začele kresati iskrice. Ko se je Jure vrnil, sta se začela dobivati, vse drugo pa je že zgodovina.

Več lahko preberete v tiskani Lady