Pogreša "staro" življenje

Princ Harry in Meghan Markle iščeta dom v Veliki Britaniji

S.Č.
14. 6. 2024, 10.50
Deli članek:

Princ Harry se očitno sooča z novimi izzivi v svojem življenju v Kaliforniji in razmišlja o vrnitvi v Veliko Britanijo. Po besedah kraljevskega strokovnjaka Toma Quinna, ki je spregovoril za Mirror Sunday, princ Harry išče stalni dom v svoji domovini, kjer bi ga lahko obiskovali prijatelji, ki se sicer ne strinjajo z njegovo ženo Meghan Markle.

Profimedia
Princ Harry z izbranko Meghan Markle.

Tom Quinn je poudaril, da Harry pogreša nekatere vidike svojega prejšnjega življenja v Londonu, vključno s svojimi prijatelji iz študentskih in vojaških dni. Po njegovih besedah je obdobje medenih tednov v ZDA, ko je bilo vse novo in vznemirljivo, končano. Zdaj Harry gleda na preteklost skozi rožnata očala in pogreša druženje s starimi prijatelji, ki ga niso obiskali v Kaliforniji zaradi nesoglasij z Meghan Markle.

Harry in Meghan nimata več doma v Združenem kraljestvu, saj sta bila izseljena iz Frogmore Cottage, ko je kralj Karel III. januarja lani začel postopek izselitve. To se je zgodilo kmalu po objavi Harryjeve knjige "Spare", v katerih so bile dramatične trditve o kraljevi družini. Izselitev iz Frogmore Cottage na posestvu Windsor je bila uradno zaključena junija.

Kljub luksuznem življenju, pogreša prijatelje

Trenutno Harry in Meghan živita s svojima otrokoma, princem Archiejem in princeso Lilibet, v razkošnem domu v Montecitu v Kaliforniji, ki je vreden 14 milijonov dolarjev. Hiša ima devet spalnic in 16 kopalnic ter vključuje številne luksuzne objekte, kot so bazen, teniško igrišče in gostišče z dvema sobama.

Kljub prestižnemu življenju v Kaliforniji se zdi, da Harry pogreša svoje stare prijatelje in življenje v Veliki Britaniji. Kraljevski strokovnjak Tom Quinn trdi, da je Harryjevo iskanje stalnega doma v domovini povezano z željo po ponovni vzpostavitvi stikov s prijatelji, ki se ne strinjajo z Meghan Markle. Ali se bodo pogledi na prinčevo ženo in selitev dejansko zgodila pa bo pokazal le čas.