Amelie Breznik Falk

Vnukinja Nece Falk podedovala angelski glas

S.Č.
14. 6. 2024, 10.05
Posodobljeno: 14. 6. 2024, 10.06
Deli članek:

Njen glas postaja vse bolj prepoznaven, pohvale in pozitivni komentarji se vrstijo.

Youtube
Amelie Breznik Falk stopa po stopinjah svoje babice.

Desetletna  iz Ljubljane, vnukinja legendarne pevke Nece Falk, se z vsakim dnem bolj uveljavlja s svojim izjemnim glasom. Amelie je tretja od štirih otrok v družini, ki vključuje starejšo sestro Evelin, brata Maka in mlajšega brata Kaia. Poleg petja Amelie rada riše, bere in gleda filme, a njena največja strast je petje.

Za petje je Amelie navdušila in spodbudila njena krstna botra Klavdija Uršič. Nedavno je mala Amelie na družbenih omrežjih delila video, v katerem prepeva pesem "Can’t Catch Me Now" pevke Olivie Rodrigo in takoj prejela številne pohvale in pozitivne komentarje.

Zdi se, da Amelie sledi stopinjam svoje babice Nece Falk, ki je svojo glasbeno pot začela pri šestnajstih letih in ustvarila številne nepozabne pesmi, kot so "Vsi ljudje hitijo" ter številne otroške pesmi, ki so še danes priljubljene med najmlajšimi. 

Amelie tako nadaljuje družinsko tradicijo, saj njen glas odmeva z enako čarobnostjo, kot je nekoč odmeval glas njene babice. S svojim izjemnim talentom in ljubeznijo do petja ima vse možnosti, da postane nova zvezdica slovenske glasbene scene.