Zanič karamelna čokoladica

Slavni poljub s Titanika je bil zelo masten

U.C.
13. 6. 2024, 19.18
Posodobljeno: 13. 6. 2024, 19.31
Deli članek:

Kate Winslet je spregovorila o enem izmed najbolj slavnih filmskih poljubov, sceni na Titaniku v kateri z Leonardom DiCapriem na premcu ladje, ki drvi v pogubo, iztegnjenih rok uživata v trenutku in se romantično poljubita.

Profimedia
Kate Winslet kramlja o slavnem prizoru s Titanika.

Ta znameniti poljub se je zapisal v zgodovino filma. Hollywoodska zvezdnica Kate Winslet je spregovorila o legendarnem prizoru: "Ta prizor je bil predvsem eno: zelo masten!"

"O bog, vladala je taka zmeda," je 48-letnica povedal za ameriško revijo Vanity Fair o prizoru, v katerem se Winslet in Leonardo DiCaprio (Rose in Jack) poljubita. "Prizor so morali posneti štirikrat in jaz sem imela svetla ličila, on pa temnejša. Po vsakem posnetku sem bila videti, kot da sem pojedla zanič karamelno čokoladico, ker so bila njegova ličila razmazana po meni. DiCaprio pa je bil videti, kot da mu manjka del njegovega obraza, ker je imel na obrazu velik bel madež, zaradi vseh mojih ličil. Oba sva bila prekrita z ličili drug drugega."

Igralka je opisala vzdušje na snemanju: "DiCaprio se med snemanjem ni mogel nehati smejati, saj v svojem "prekletem" stezniku nisem mogla dihati in sem ves čas udarjala s kolenom ob ograjo."

"Kljub temu pa sem ponosna na filmsko klasiko, ki jo danes na novo odkrivajo povsem nove generacije," je še povedala Winsletova.