Legendarna hollywoodska igralka

Sharon Stone ob posebni priložnosti objavila redke družinske fotografije

D.K.
4. 6. 2024, 13.51
Posodobljeno: 4. 6. 2024, 14.03
Deli članek:

Legendarna hollywoodska igralka Sharon Stone, ki jo je zaznamovala vloga v kultnem filmu "Prvinski nagon", je na svojem Instagramu delila fotografije svojih otrok, čeprav to počne zelo redko.

Profimedia
Sharon Stone

V tokratni objavi je 66-letna igralka, ki je znana tudi po svojem visokem inteligenčnem količniku, razkrila, kako ponosna je na svojega najstarejšega sina Roana Josepha Bronsteina ob njegovem 24. rojstnem dnevu in proslavila poseben dan s svojimi skoraj 4 milijoni sledilcev. V ganljivi objavi je delila vrsto Roanovih fotografij skozi leta, vključno s tisto, na kateri je z mlajšima bratoma, 18-letnim Lairdom in 17-letnim Quinnom. "Vse najboljše Roan! Mama te ima rada," je zapisala pod ganljivo objavo.

Igralka sicer nima svojih bioloških otrok, vsi trije njeni fantje so posvojeni. Roana sta posvojila Sharon in njen takratni mož Phil Bronstein, s katerim je bila poročena manj kot šest let. Po ločitvi pa je posvojila še dva sinova, Lairda Vonneja Stonea leta 2005 in Quinna Kellyja Stonea leta 2007.

Stone, ki je poleg igralskega talenta javnosti poznana po neutrudnem udejstvovanju na področju humanitarnega dela, je vedno odkrito govorila o tragedijah, s katerimi se je soočila v življenju, vključno z večkratnimi spontanimi splavi zaradi avtoimunske bolezni in endometrioze. Kljub vsem življenjskim izzivom je bila vedno predana mama.

V teh dneh ima sicer več razlogov za veselje. Pred kratkim je namreč maturiral njen 18-letni sin Laird Vonne, delček vzdušja z mature pa je prav tako delila s svojimi sledilci na Instagramu.