Oboževalci navdušeni

Zayn Malik izrazil željo po glasbenem sodelovanju z Miley Cyrus

S.Č.
31. 3. 2024, 17.30
Posodobljeno: 31. 3. 2024, 19.58
Deli članek:

Priljubljeni pevec Zayn Malik je nedavno presenetil svoje oboževalce z izjavo, da si želi sodelovati z ameriško pevko Miley Cyrus. V nedavnem klepetu z oboževalci je razkril, da je velik oboževalec Cyrusove in da bi z njo z veseljem stopil v glasbeni studio.

Profimedia
Zayn Malik

"Rad bi sodeloval z njo. Zelo mi je všeč njena glasba. Ima super glas," je oboževalcem izdal Zayn Malik in izrazil spoštovanje do Cyrusove in njenega umetniškega dela. Prav tako je pozval Miley Cyrus, naj ga kontaktira, če bi bila zainteresirana za skupno glasbeno sodelovanje.

Zayn Malik, ki bo 17. maja izdal svoj četrti studijski album, je med pogovorom z oboževalci delil tudi svoje želje za prihodnost. Poudaril je, da bi rad sodeloval prav z Grammyjevko Miley Cyrus. Malik je pojasnil, da meni, da je njen glasbeni slog popolnoma združljiv z njegovim.

Verjame v sodelovanje

"Poleg tega, da mi je všeč njena glasba, mislim, da bi skupaj lahko ustvarila nekaj res zanimivega," je Malik nadaljeval. "Še posebej ob upoštevanju zvoka moje nove plošče." S tem je nakazal, da verjame v potencial njunega morebitnega sodelovanja in v ustvarjanje nečesa posebnega.

Zayn Malik ni neznanec v sodelovanju z drugimi zvezdniki. Pred tem je že sodeloval s Taylor Swift pri uspešnici "I Don't Wanna Live Forever" za filmsko franšizo Petdeset odtenkov sive. Poleg tega je združil moči tudi s pevkama Kehlani in Sio ter raperko Nicki Minaj. Njegova glasbena pot se je začela v skupini One Direction, kjer je sodeloval s sočlani Niallom Horanom, Liamom Paynom, Louisom Tomlinsonom in Harryjem Stylesom.

Za oboževalce obeh glasbenikov bi bil morebitni skupni projekt zagotovo izjemno navdušujoč dogodek. Sedaj pa ostaja le še vprašanje, ali se bo Cyrusova odzvala na Malikov poziv k sodelovanju in ali se bo njegova želja po ustvarjanju glasbe skupaj uresničila.