Zna biti glasna

Nekdanja pevka skupine Colonia podelila nasvet za uspešen zakon

S.Č.
16. 2. 2024, 09.13
Posodobljeno: 16. 2. 2024, 09.13
Deli članek:

Indira Levak, priznana hrvaška pevka nekdanje skupine Colonia, je med nedavnim intervjujem za In Magazin razkrila svoj recept za uspešen zakon.

FB
Indira Levak našla recept za uspešen zakon

Pevka Indira Levak, znana po svoji očarljivi osebnosti in glasbenem talentu, je pred kratkim delila nekaj intimnih podrobnosti o svojem zakonu, hkrati pa razkrila nekaj zanimivih misli o življenju in družinskih odnosih.

V intervjuju je Indira izpostavila, da je ključ do uspešnega zakona krajšanje prepirov. "Moji prepiri so zelo kratki. Ko se to začne, se zgradba zruši," je povedala. Poudarila je, da je pomembno, da se pari naučijo reševati konflikte na učinkovit in spoštljiv način, kar jim na dolgi rok omogoča hitro premagovanje ovir in nadaljevanje življenja brez nepotrebnih bremen.

Pri petdesetih našla recept za uspešen zakon

Pevka je poudarila, da se z možem odlično dopolnjujeta in sta si v veliko oporo. Kljub temu pa je omenila, da je mož velik deloholik, kar ji povzroča nekaj skrbi. "Ni mi všeč njegova blazna energija, ker sem zdaj malo butasta, doma pa sem mirna," se je pošalila Indira.

Poleg tega je beseda peljala tudi do njenega sina Roberta, ki je postal nepogrešljiv del njenega življenja in kariere. "Roberto je postal moje desno oko. Mlad je, rad posluša, rad naredi tisto, kar je najbolj pomembno," je dejala v šali.

Nedavno je Indira postala babica malemu Liamu, sinu Roberta, kar je prineslo veliko veselja v njeno življenje. Ob tem pa je priznala, da je pri 50-ih začela razmišljati o minljivosti življenja, kar jo je spodbudilo k iskanju recepta za uspešen zakon.

Še vedno aktivno nastopa in ustvarja glasbo

"Zelo sem glasna, moji argumenti so zelo kratki. Začne se, stavba se zruši in potem je konec," je pojasnila Indira. Namesto dolgotrajnih prepirov raje prisega na komunikacijo in ljubezen. "Če zdaj tri dni zapravljam v tišini, če se ne pogovarjam z možem, je to noro. Namesto tega si podeliva nekaj sladkih besed, se objameva in greva naprej, kot da ni nič. To je moj recept za uspešen zakon," je dodala.

Indira Levak trenutno aktivno nastopa in ustvarja glasbo. Nedavno je nastopila na karnevalu v Splitu ter ima pred seboj koncerte v Frankfurtu in Kanadi, poleg tega pa načrtuje snemanje novega singla. Vsekakor ji privoščimo le najboljše.