V družbi moža

Jennifer Lopez na premieri filma navdušila v elegantni črni obleki

D.K.
14. 2. 2024, 10.58
Posodobljeno: 14. 2. 2024, 11.06
Deli članek:

Ameriška pevka in igralka je na premieri novega filma "This Is Me... Now: A Love Story" v Los Angelesu ponovno dokazala, da jo z razlogom pogosto uvrščajo med najlepše oblečene ženske na svetu.

Profimedia
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, ki je sicer znana po elegantnih oblačilih, je na premiero filma, ki ga je sama producirala, prišla v nadvse čudoviti obleki. 54-letna Lopezova je nosila okrašeno črno-srebrno obleko brez naramnic iz modne kolekcije jesen/zima 2022/2023, slovite modne hiše Zuhair Murad. Žametni steznik je vseboval globok V-izrez, ki se je končal tik nad njenim pasom. Nosila je par dolgih, ujemajočih se črnih žametnih rokavic brez prstov, ki so se ovijale okoli njenih rok in se končale tik pod rameni.

Profimedia
Jennifer Lopez

Krilo obleke je bilo A-linije do tal in je vključevalo zapletene okraske različnih astroloških znamenj. Prozorno črno krilo je bilo razdeljeno na vsak znak z ustrezno živaljo in simbolom, izvezenim na robu. Tudi J. Lo z velikim veseljem nosi kreacije libanonske modne oblikovalke, tokrat pa se je odločila za obleko, v kateri je razkrila svoje izklesane noge.

Videz je dodatno dopolnila z majhno črno torbico in visečimi diamantnimi uhani, vpadljiv pa je bil tudi njen make up. Oči je poudarila s tehniko smokey-eye, dodatno pa jih je poudarila s temno zelenim svinčnikom, ki ga je bilo nemogoče ne opaziti.

Profimedia
Jennifer Lopez in Ben Affleck

Na premiero je prišla v spremstvu moža, igralca Bena Afflecka, ki se je odločil za klasično črno obleko in čevlje, pozornost pa sta pritegnila predvsem z nežnostjo, ki sta si jo izmenjevala pred kamerami. 51-letni igralec je namreč ženo večkrat skrbno objel, nato pa sta se poljubila. Glede na to, da se zadnje časa v javnosti šušlja, da je njun zakon v krizi, je slavni par spet pokazal, da so vse to le govorice.

Profimedia
Jennifer Lopez in Ben Affleck